پنهان‌کاری در واتس‌آپ!

پنهان‌کاری در واتس‌آپ!
پیام رسان واتس اپ (WhatsApp) به طور پیش فرض به دوستان شما اطلاع می دهد که چه زمانی از این اپلیکیشن استفاده کرده اید. اگر تمایلی ندارید تا وضعیت آنلاین شما برای مخاطبانتان نمایان شود، کافی است تغییرات کوچکی را در تنظیمات واتس اپ ایجاد کنید. با این آموزش همراه ما باشید.
شاید شما بخواهید بدون پاسخ دادن به همه پیام‌هایی که به شما ارسال شده سری به واتس اپ بزنید و نمی‌خواهید که دیگر کاربران بدانند که شما آنلاین شدید یا شاید شما نگران پیامدهای عدم حفظ حریم خصوصی باشید؛ به هر دلیلی، بیایید چگونگی مخفی کردن وضعیت آنلاین در WhatsApp را با هم مرور کنیم.

توجه کنید که ما در تصاویر موجود در این متن از اسکرین شات های نرم افزار واتس اپ در سیستم عامل اندروید استفاده کردیم. روند انجام این تنظیمات در سیستم عامل iOS هم تقریباً یکسان است.

ابتدا اپلیکیشن WhatsApp را باز کنید، سه نقطه کوچک در گوشه سمت راست بالا را ضربه بزنید.

واتس آپ
سپس بخش “تنظیمات” را انتخاب کنید. در سیستم عامل iOS، فقط روی «Settings» در نوار پایین ضربه بزنید.

واتس آپ
گزینه «Account» را از لیست باز شده انتخاب کنید.

واتس آپ
سپس روی «Privacy» کلیک کنید.

واتس آپ
در صفحه باز شده “Last seen” را انتخاب کنید.

واتس آپ
سپس گزینه “Nobody” را برگزینید.

واتس آپ
پس از انجام این تنظیمات، هیچ کدام از کاربران این نرم افزار دیگر نمی تواند متوجه آخرین حضور شما در پیام رسان WhatsApp شود.

 

منبع: کلیک

 

۲ خرداد ۱۳۹۷ ۰۸:۵۲
تبیان |
تعداد بازدید : ۱,۲۳۰

نظرات بینندگان


نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید